IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Novosti pri Hondi, nekaj sladkega, nekaj novega
sajo
post Feb 25 2010, 11:56 AM
Post #41

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: S46.2296732 V14.5190865
Member No.: 1

My Gallery

Ajaaaaaaaa, ja viš mene bumbarja sploh nisem porajtal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

AAAAaaaammmm, za kakšno vrste kondicijo pa gre,ker u pjač sem res bolj slab ratu, za laufat mi ni preveč če ni nujno, hrana mi pa kar gre (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

--------------------

sajko.com nekateri govorijo kar vedo, drugi govorijo ker vedo Foto Album

Go to the top of the page

+Quote Post
inšpektor
post Feb 25 2010, 05:17 PM
Post #42

nakladač

Group: Izbran
From: Ljubljana
Member No.: 151

My Gallery

QUOTE(sajo @ Feb 25 2010, 11:56 AM) *
Ajaaaaaaaa, ja viš mene bumbarja sploh nisem porajtal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

AAAAaaaammmm, za kakšno vrste kondicijo pa gre,ker u pjač sem res bolj slab ratu, za laufat mi ni preveč če ni nujno, hrana mi pa kar gre (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Za motor vozit moraš spomladi imeti malo močne rokice (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-175.gif) , da lažje vozišč, ker je križ še kar mal trd .... Pa ritnica (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-103.gif) je tud skrclana in tako dalje. Zdalje je čas, da zadnji mesec zime malj treniramo roke, (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-106.gif) noge in hrbet...., ja pa oči (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-142.gif) je treba privadit na pomajkljivo oblečene predstavnice nežnega spola... (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-117.gif) (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-117.gif) .

--------------------

+Quote Post
Irena,Joc
post Feb 25 2010, 07:40 PM
Post #43

nakladač

Group: Izbran
Member No.: 35

My Gallery

Sajo as vidu inšpektor vse zrihta (IMG:style_emoticons/default/bigemo_harabe_net-117.gif)

--------------------

+Quote Post
sajo
post Feb 26 2010, 12:14 PM
Post #44

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: S46.2296732 V14.5190865
Member No.: 1

My Gallery

Tolk k bom jest tisto hondo pelju mislim da ne rabm glih kakšne utrjene ritkice, pa učk natreniranih, hrbet velik ravnam doma u postli, roke pa treniram odkar ... no saj veste zakaj mam kosmate ane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

No pa da ne bom preveč zasmetil teme, bom rekel da se vidimo pa čelado bom imel s sabo.

--------------------

sajko.com nekateri govorijo kar vedo, drugi govorijo ker vedo Foto Album

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2010 - 03:14 AM

Skinned by CrustyGeek